Hallo baasje,

Trimsalon Abcoude voor onderhoud van jouw hond.

Verwen jezelf en laat je hond met regelmaat vakkundig verzorgen. Bel voor een afspraak en gun je dier een knip, pluk, scheer of massage behandeling zonder stress. Schoon, fris en met veel zorg en aandacht zoals je het het liefst zelf ook zou doen.

 

FAQ

Veel gestelde vragen

Pakjesbezorgers en glasvezelverkopers, hij blaft alles het pad af. Voortdurend vals alarm en je moet het ook nog uitlaten…. Ik heb niet voor alles een oplossing, maar vraag het me gerust.

Verzorg je ook Labradoodles?

Jazeker. Het zijn vachten die flink wat onderhoud vergen, niet in de laatste plaats omdat ze graag door het bos sjezen. Gemiddeld moet een Labradoodle 6 keer per jaar langs komen, maar uiteraard hangt het er ook af van hoe vaak de baas zelf de hond wast en borstelt. Let op, ze hebben snel klitten waardoor ze kunnen gaan vervilten, ruiken en gaan krabben, dus kom maar langs.

Werk je op uurtarief of geef je een vaste prijs op?

Idealiter werk ik op een uurtarief, want ik weet vooraf vaak niet wat ik tegenkom. Is een hond vervilt of heeft ze veel klitten. Vooraf even bellen helpt. Als ik de hond eenmaal ken en weet hoeveel jij zelf doet, dan kan het voor een vast tarief. Op de pagina tarieven staan mijn prijzen.

Moet ik de hond voor de behandeling uitlaten?

Jazeker. Prettig voor de hond om ontspannen binnen te komen en geen volle blaas te hebben. Bovendien wil ik voorkomen dat een hond in mijn salon plast, want dat kan andere honden enorm veel stress geven.

Mag ik bij de behandeling blijven?

In principe ben je niet bij de behandeling. Jouw hond is dan snel afgeleid en dat kan de trimbeurt onnodig ingewikkeld maken. De eerste keer wil je misschien even meekijken voor het vertrouwen en dat mag altijd, maar uiteindelijk besluit ik wanneer het tijd voor je is om te gaan. Het kan zijn dat jouw hond laat merken dat het prettiger is als je er bij blijft. In dat geval doen we dat uiteraard.

Hoe lang is de wachttijd?

Voor een behandeling bekijk ik dat per hond. Voor wat betreft een afspraak is mijn agenda zeer goed gevuld. Het handigste is om na de behandeling gelijk een nieuwe afspraak in te plannen, dan ben je verzekerd van een plekje en weet je zeker dat de vacht van jouw hond in mooie conditie blijft.

Ben je goed verzekerd?

Je brengt jouw hond naar een vreemde waar ook andere honden zijn, dus er kan altijd iets gebeuren. Nu is de kans groter dat jouw hond mij bijt dan dat ik misknip. Net zo goed als dat ik een aansprakelijkheidsverzekering heb afgesloten, hoop ik dat jij ook een verzkering hebt voor schade die jouw hond aan kan richten.

Behandel je ook katten?

Nee. Mijn expertise is echt gericht op honden.

Behandel je ook boerderijhonden?

Mijn honden leven op een boerderij, dus altijd oormijt, vlooien en teken. Kan je me daarmee helpen zonder dat er allerlei chemicaliën aan te pas komen’? Ja, daar kan ik je mee helpen. Breng ze maar langs, maar niet allemaal tegelijk.

Behandel je anaalklieren?

Ik doe geen doktershandelingen, maar ik kan wel bepalen of ik iets aan wil en kan en wanneer ik je doorverwijs. Op zich is het een eenvoudige ingreep, maar het kan voor de hond heel vervelend zijn. Dan wil ze een volgende keer niet meer komen en raakt de hond gestresst. Als jouw hond na het poepen gaat ‘sleetje rijden’, dan moet je gelijk in actie komen. Ik leg je met alle plezier uit wat er dan het beste gedaan kan worden.

Doe je gebitsverzorging?

Nee, dat is voorbehouden aan een dierenarts. Maar een schoon en fris gebit lever ik wel af. Het poetsen van de tanden helpt maar beperkt en het helpt tegen plakvorming. De sleutel voor een goed gebit zit in botjes kluifen en het juiste voer. Ik adviseer je graag verder.

Kan je mijn hond halen en brengen?

Ja dat kan, De kosten hiervoor spreken we vooraf met elkaar af. Op de tarievenpagina staat het basistarief. Wat ook kan is dat jij de hond brengt en ik hem of haar weer thuis aflever. Laat maar weten wat jou het beste schikt.

Mag mijn hond bij jou logeren?

Als het in de agenda past kan jouw hond komen logeren, op voorwaarde dat het soepel loopt met mijn eigen hond. Op de tarievenpagina staat beschreven wat ik je doorbelast. Wees er snel bij, want ik heb maar 1 plek tegelijk en vol is vol.

Heb je ook een uitlaatservice?

Nee, ik bied geen uitlaatservice. Ik heb wel contact met lokale uitlaatservice dienstverleners.  Je kan jouw uitlaatservice wel vragen een hond bij mij af te leveren voor een behandeling.

Waar koop ik die kekke sieraden en hondenriemen?

Die koop je exclusief bij mij. Ik maak ze precies op maat voor je in de kleuren die jij wenst. Een riem en halsband voor jouw hond. Ziezo, weer een cadeau probleem opgelost.

Behandel je iedere hondensoort?

Ja hoor, iedere hond is welkom. We merken snel genoeg of we een ‘klik’ met elkaar hebben. De hond en ik wel te verstaan. Loopt het niet soepel, dan is een behandeling voor jouw hond een kwelling en dat willen we allebei niet.